Projektinädala esimesel päeval oli klassidel 8.a ja 8.d ülesandeks vaadata kinos Islandil valminud filmi nimega “Ilusad Olendid”, mis käsitles igat sorti väärkohtlemist ja meelemürkide (suits, alkohol, narkootikumid, jne.) tarvitamist laste seas.

Projektinädala teisel päeval oli klassidel ülesandeks koostada plakateid, esitlusi, jms. 8.a õpilaste esitlused olid laste õigustest ja kohustustest. 8.d õpilased aga valisid erinevad teemad laste õiguste ja kohustuste teemaharudest. Sellel päeval alustati ja ka lõpetati esitluste tegemist.

Projektinädala kolmandal päeval peeti võimlas justiitministeeriumi poolt korraldatud loeng laste õiguste ja kohustuste kohta. Erilist rõhku pandi seksuaalsele väärkohtlemisele. Loengule järgnes A ja D klassidevaheline plakatite ja esitluste esitamine. Plakatid pandi seinale ja on nähtavad koolimaja seintel. Kirjutas Sandra-Liis Jõudna, 8.d klass.

Loe veel:

Viimati lisatud postitused: