Esimesel päeval korraldasime ajurünnaku toiduraiskamise teemal. Rühmades toimusid arutelud ja valmis nn märksõnade pilv. Koos vaatasime filmi „Jänku Juss saab teada kustkohast toit tuleb“. Päeva lõpuks tegime kokkuvõtte tegevustest ja õpetaja luges ette kirjanduspala toitumisest.

Teisel päeval leidsime nippe, kuidas toitu mitte raisata. Iga rühm koostas toiduteemalise lauamängu ja reeglid selle mängimiseks. Lõbus oli omatehtud mänge mängida.

Kolmas päev algas tervisliku toidu mõiste selgitamise ja toidupüramiidi koostamisega. See valmis aplikatsioonitehnikas. Kunstitööna valmis toidutaldrik, millele oli joonistatud tervislik lõunasöök. Päev lõppes kokkuvõtte tegemisega, mida kasulikku ja õpetlikku saime teada toidu raiskamise ja tervisliku toitumise kohta.

Loe veel:

Viimati lisatud postitused: